Gençlerin Marka Ekmekte Tercihi Halk Ekmek

Geniş ürün skalasıyla Başkentlilerin tercih ettiği markalar arasında yer alan Halk Ekmek Fabrikası, gençlerin de ilgi odağında yer alıyor. Türkiyede bulunan farklı üniversitelerin öğrenci ve mezunlarından oluşan “Marka Mutfağı”nın genç katılımcıları, Ankara Halk Ekmek Fabrikasını ziyaret etti.

Gençlerin Marka Ekmekte Tercihi Halk Ekmek
  • 08 September 2018, Saturday 9:27
Geniş ürün skalasıyla Başkentlilerin tercih ettiği markalar arasında yer alan Halk Ekmek Fabrikası, gençlerin de ilgi odağında yer alıyor. Türkiyede bulunan farklı üniversitelerin öğrenci ve mezunlarından oluşan “Marka Mutfağı”nın genç katılımcıları, Ankara Halk Ekmek Fabrikasını ziyaret etti.
Halk Ekmek Fabrikası Genel Müdürü Ahmet Sarıduman ile görüşen gençler, hem fabrikaya ilişkin merak ettiklerini sordu hem de pazarlama stratejileri üzerine önerilerde bulundu. Gençlerin yaptığı önerileri dikkate alacaklarını belirten Sarıduman, “Bizler de farklı alanlarda köklü değişiklikler yaparak bu sürece katkı sağlıyoruz. Siz gençlerin fikirleri de bizim için çok değerli” dedi.

Fabrikada inceleme
Gimatta bulunan Halk Ekmek Fabrikasını da gezen gençler, fabrikanın un deposundan bakım onarım atölyesine, laboratuvarından üretim ve sevkiyat alanına kadar birçok noktasındaki çalışmaları yerinde incelediler. Marka Mutfağının kurucusu ve Türk Hava Kurumu Üniversitesi Öğretim Görevlisi Ömer Karapınar, gençlerden oluşan bu birlikteliğin farklı üniversite öğrencilerinin ve yeni mezunlarının yer aldığı, markalar için gönüllülük esasıyla pazarlama odaklı fikir ve kampanya geliştiren bir oluşum olduğunu söyledi.

“Halk Ekmek bir Ankara markası”
Halk Ekmekin yıllardır kalitesiyle bir “Ankara Markası” haline dönüştüğünü ifade eden Karapınar, gençlerin de üretim sürecine katkıda bulanabileceğine işaret ederek, Halk Ekmekte son dönemde yapılan çalışmalara ve yenilenen vizyona öğrencileri de dahil edersek, hem bu vizyondan öğrenciler faydalanır hem de öğrencilerin bakış açısının Halk Ekmeke katkısı olur” ifadelerini kullandı.
Süleyman Demirel Üniversitesi İşletme Fakültesi Mezunu olan Elif Tekin ise “Halk Ekmeği bir marka olarak başarılı ve yenilikçi buldum” sözleriyle Başkentte markalaşmasının da önemli olduğunu söyledi.

HABERE AİT RESİMLER


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

yukarı çık